fbpx
Annonce

Dembélé tøver med at forlænge med Barca

FCBARCELONA.DK - 02.06.21

@ Getty Images
// Ousmane Dembélé

Barca er angiveligt i kontakt med Ousmane Dembélés repræsentanter for at forhandle en forlængelse af angriberens kontrakt, der udløber om et år, men franskmanden tøver med at svare.

Med sine 24 år er der masser at fremtid i Dembélé og Barca har brug for at vide, om han ønsker at fortsætte i klubben eller om han vil væk. Med kontraktudløb om et år er det denne sommer, at der skal komme en afklaring om angriberens fremtid.

Ifølge avisen El Mundo Deportivo har Barca præsenteret Dembélés respæsentanter for et tilbud om forlængelse, men det er tilsyneladende svært at nå til enighed, ikke blot økonomisk, men også omkring klubbens sportslige projekt.

Barca foretrækker at beholde Demélé, der har haft sin bedste sæson i klubben. Franskmanden vurderes som en vigtig spiller i præsident Laportas planer om et bedre mandskab, der kan kæmpe med om ligaen og Champions League.

Barca må dog samtidig erkende, at Dembélé ikke er nem at overbevise. Det skaber spekulationer om han reelt er interesseret i at forlænge, eller om han blot trækker tiden. Han kan vælge at tage sit sidste år i klubben og så rejse på fri transfer om et år.

Det vil Barca forsøge at undgå og derfor har de brug for et svar på tilbuddet om forlængelse, for ellers kan det komme på tale og sælge spilleren denne sommer, mens man kan få penge for ham.

.:FORSIDE:.