Dembélé startede selv rygterne om Liverpool

Rune Stentoft Arlbjørn - 07.01.20

© Getty Images

Ousmane Dembélé har ikke været nogen succes i Barca indtil nu, og det er meget muligt, at franskmanden forlader den catalanske storklub den kommende sommer. Mandag satte han da også selv gang i rygterne om et skifte til Liverpool.

Den engelske klub har tidligere været ude efter Dembélé mens har har været i Barca og nu har han selv gengældt interessen. En bruger af Instagram havde lagt et redigeret billede ud af Barca-spilleren i en Liverpool-trøje. Det billede likede Dembélé efterfølgende, hvilket fik mange Liverpool-fans til at gå amok.

Tilmed bidrog Dembélé med mere brænde til bålet, da han lagde billedet af sig selv i en Liverpool-trøje ud på sin egen Instragram. Det satte virkelig gang i spekulationerne om et skifte fra Barca til Liverpool og Dembélé blev efterfølgende bombarderet med beskeder fra Liverpool-fans om at komme til Anfield.

Den franske angriber er i øjeblikket ude med en skade og han ventes først tilbage engang i februar. Her bliver det vigtigt for Dembélé at få vist sig fra sin bedste side, da det virker til, at han måske synger på sidste vers i Barca.

Helt i bunden af billedet herunder kan du se, at Dembélé har liket billedet med profilen o.dembele7:

644x70

.:FORSIDE:.