Dembélé: "Mine præstationer er ikke på toppen"

FCBARCELONA.DK - 16.04.18

I et åbenhjertigt interview erkender Ousmane Dembélé, at han endnu ikke har præsteret på det forventede niveau. Samtidig afviser han alle spekulationer om et klibskifte allerede til sommer.

Der var store forventninger til Dembélé, da Barca købte ham i sommers, efter at Neymar havde forladt klubben. Et par lårskader og problemer med at finde ind på Barcas hold, har dog gjort det til en svær første sæson for ham. I et interview med tv-prgrammet Telefoot erkender han da også, at det ikke er gået som han havde håbet.

"Min præstationer er endnu ikke på toppen, men jeg bliver langsomt bedre. Jeg skal have noget træning med høj puls, for jeg bliver hurtig træt. Jeg må erkende, at det er svært at tilpasse sig Barcelonas spillestil" kommer det ærligt fra ham.

Rygter har sendt ham væk fra Barca allerede til sommer, men det afviser han klart bliver tilfældet. "Om jeg rejser til sommer? På ingen måde. Jeg skrev under på en kontrakt på fem år med Barcelona og jeg kommer til at være her i lang tid. Der er intet at bekymrer sig over. Jeg rejser ikke efter en enkelt sæson" er det klare svar.

Dembélé er blevet beskyldt for, at have en usund livsstil og at det er årsagen til hans problemer. "I Barcelona har jeg en bedre livsstil end i Tyskland, hvor den ikke var så sund som her, så det er ikke derfor jeg blev skadet" siger han videre.

Han blev stærkt kritiseret i Dortmund, da han nægtede at træne med, for at presse skiftet til Barca igennem. Det er ikke noget han fortryder i dag. "Det var et vigtigt skifte for mig. Jeg traf den rigtige beslutning, da jeg tog til Barcelona. Jeg trænede ikke i to eller tre uger, men det fortryder jeg ikke, for nu er jeg i Barcelona, hvor jeg ønsker at være" afslutter han.

.:FORSIDE:.