fbpx

Dembélé meldes tæt på OK til kontraktforlængelse

Peter Vyff - 22.06.22

// Ousmane Dembélé

Der har været talt længe om Dembélés kontrakt, som udløber om nogle få dage. Det lyder nu til at franskmanden har besluttet sig for at tage imod den kontraktforlængelse han eftersigende allerede fik tilbudt i december.

Ousmane Dembélé har haft en underlig sæson, hvor det i starten ikke så ud til at han skulle få meget spilletid, fordi han ikke ville forlænge. Landsholdsspilleren voksede dog undervejs og afsluttede sæsonen med at være én af de mest indflydelsesrige førsteholdsspillere på Xavis mandskab.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca stod derfor klar til at belønne ham med en kontraktforlængelse, men det er endnu ikke lykkedes at nå til enighed, på trods af gentagne forhandlinger siden årsskiftet. Det store stridspunkt er eftersigende lønnen, som Dembélés agent længe har forsøgt at skrue i vejret.

Catalanerne har dog afvist franskmandens høje lønkrav, og ledelsen har istedet arbejdet på at finde alternativer til fløjspilleren. Brasilianske Raphinha har længe været anset som den umiddelbare erstatning for Dembélé, uden at der dog er sket det store i forhandlingerne med Leeds.

Det lader dog nu til at der sket en kæmpe kovendig i Dembélé-sagen, og ifølge Javi Miguel fra avisen AS, har franskmanden nu besluttet at acceptere Barcas kontraktforlængelse. Fløjspilleren har ellers været sat kraftigt i forbindelse med et skifte til både Paris Saint-Germain og Chelsea, dog har hans høje lønkrav også her stået i vejen for et skifte.

Landsholdsspilleren ringede derfor angiveligt til Xavi forleden, hvor han bad cheftræneren om at tale med Joan Laporta om hans lønkrav.  Det afviste Xavi eftersigende blankt, og bad istedet Dembélé om tage stilling til den allerede tilbudte kontraktforlængelse eller forlade Camp Nou. Det har franskmanden nu angiveligt gjort, og ifølge AS er landsholdsspilleren kun få skridt væk fra at forlænge sit ophold hos Barca.

Er der hold i nyheden, er det noget af en overraskelse på Camp Nou, hvor ledelsen kan se bort fra købet af Raphinha og spare i omegnen af 60 millioner euro. Cheftræneren Xavi har altid været en stor fortaler for at beholde Dembélé, og har tidligere kaldt franskmanden for 'den bedste i verdenen' på hans position.

.:FORSIDE:.