Dembélé leverede horribel indsats mod Getafe

FCBARCELONA.DK - 18.10.20

© Getty Images

Barca forsøgte i det netop overståede transfervindue at komme af med Ousmane Dembélé, men franskmanden nægtede at forlade klubben. Lørdag leverede franskmanden så en horribel indsats mod Getafe, som bestemt ikke gjorde ham mere populær.

Ousmane Dembélé har aldrig formået at imponerede i Barca-trøjen, siden han kom til Camp Nou i 2017. Masser af skader og skuffende præstationer har efterhånden resulteret i, at angriberen indtil videre har været et særdeles dyrt fejlkøb.

Derfor forsøgte Barca i sommerens transfervindue at komme af med Ousmane Dembélé, hvor Manchester United stod klar til at overtage franskmanden. Dembélé nægtede dog og afviste et klubskifte. Angriberen ville blive i Barca og vise sit værd.

Lørdag aften fik Dembélé så chancen fra start i udekampen mod Getafe og her viste franskmanden intet for at forsvare sin beslutning om at blive i Barca. Angriberen leverede en forfærdelig indsats, hvor han ikke indgik i spillet med holdkammeraterne, hvor han meget ofte mistede bolden og hvor han ikke havde et eneste skud på mål.

Dembélé blev skiftet ud efter en times spil, hvor han blev erstattet af Ansu Fati. En særdeles skuffende præstation af franskmanden, som hvis muligt spillede sig endnu længere væk fra en fast plads på det catalanske mandskab.

644x70

.:FORSIDE:.