Dembélé kom endnu en gang for sent til træning

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 29.09.20

© FC Barcelona

En af Koemans hovedprioriteter er angiveligt at få vendt situationen omkring Ousmane Dembélé. Franskmanden gør det dog ikke nemmere for sig selv, efter endnu en gang at være havnet i disciplinære problemer.

Efter en alvorlig skadespause på godt et halvt år fik Ousmane Dembélé langt om længe tiltrængte minutter i benene i søndagens åbningsdebut mod Villareal, hvor man som bekendt vandt 4-0. Et af sæsonens store håb er unægteligt, at man langt om længe ser Dembélé i den betydningsfulde rolle, han blev købt ind til.

Allerede dagen efter sit længeventede comeback formåede franskmanden dog imidlertid at bringe sig selv i uføre. Angriberen kom nemlig hele 15 minutter for sent til træning, hvilket bekræftes af flere billeder af franskmanden på vej til træningsanlægget i sin bil.

Koeman genindførte som noget af det første, at alle spillere skal melde sin ankomst minimum en time før træningsstart, præcis som det var tilfældet under Luis Enrique. Disciplin er en af hollænderens fundamentale værdier som træner, hvilket han da også selv har gjort opmærksom på ved flere lejligheder.

Det er omvendt ingen hemmelighed, at det langt fra er første gang, Dembélé skaber overskrifter for sin uprofessionelle ageren udenfor banen. Man har dog valgt at hviske tavlen ren og glemme alt om fortiden i denne sæson.

Mandagens glipper bliver derfor i første omgang ikke tillagt synderlig værdi fra Koemans side. Det er da endnu også uvist, om Dembélé måske har haft en lødig årsag til at møde senere op. Hændelsen kan dog ikke undgå at skabe opmærksomhed i pressen, på grund af angriberens ry.

644x70

.:FORSIDE:.