fbpx
Annonce

Dembélé kan se frem til spilletid efter 10 måneder ude

Rune Stentoft Arlbjørn - 11.09.20

// Ousmane Dembélé


I morgen gælder det sæsonens første træningskamp, når Barca møder catalanske Gimnàstic de Tarragona. Her kan Ousmane Dembélé endelig se frem til spilletid. Franskmanden har ikke spillet en kamp siden november sidste år.

Dembélé har ikke spillet en fodboldkamp siden den 27. november 2019. Her spillede han 25 minutter i sejren over Borussia Dortmund i Champions League. Siden den kamp har han været ude med skader indtil han blev meldt klar til kampen mod Bayern, hvor han sad på bænken.

Der venter dermed vigtige minutter for den franske kantspiller i lørdagens træningkamp mod Nàstic. Her forventes det, at Ronald Koeman vil give spilletid til Dembélé for første gang i ti måneder. Selvom det bare er en træningskamp, så vil det alligevel hjælpe ham med at komme op i omdrejninger.

For Dembélé handler det ikke bare om at få spilletid mod catalanske Nàstic. Det handler også om, at han skal komme igennem kampen uden at blive skadet, for nu har han næsten været ude et år. Det vil være et stort tab for Barca, hvis den 23-årige franskmand skulle gå i stykker igen.

.:FORSIDE:.