fbpx

Dembélé: 'Jeg spiller ikke meget Playstation mere'

FCBARCELONA.DK - 22.09.22

// Ousmane Dembélé

Fra den franske landsholdslejr deltog Ousmane Dembélé onsdag i et interview, hvor han blandt andet kom ind på sin skadeshistorisk, på Xavi og på den opblomstring, som han har været igennem. Derudover kommenterede han sit forbrug af Playstatikon.

Ousmane Dembélé har været en særdeles omtalt og kontroversiel herre på Camp Nou siden han kom til klubben i 2017. Massevis af skader, en umoden og uprofessionel livstil, for meget Playstation til langt ud på natten, samt svingende præstationer på grønsværen har været blandt overskrifterne. Meget af dette kommenterede Dembélé onsdag i et interview med RMC.

Xavi:
'Det altgørende for, at jeg er kommet på rette vej, er den tillid, som Xavi har vist mig. Efter at have set hvad han udtalte i pressen og efter at have talt med ham var jeg ikke i tvivl om, at jeg måtte blive i Barca. Jeg vil bringe Barca tilbage i toppen og vinde Champions League'.

Artiklen fortsætter under annoncen


Opblomstring:
'Jeg har måtte arbejde rigtig hårdt for igen at føle mig vigtig, for at spille og for at føle mig sund. Den måde jeg arbejdede på før var ikke god for mig og hvis man ikke arbejder ordentligt, som bliver man skadet. Jeg har været rigtig meget skadet og trænerne blev ved med at sige, at jeg skulle arbejde mere for ikke at blive skadet. Allerede under Koeman begyndte det at gå fremad og med Xavi er jeg nået endnu længere'.

Livstil:
'Da jeg kom til Barca var jeg meget ung og det er klart, at jeg tog i byen, men slet ikke så meget som der blev skrevet om. Nu er jeg et andet sted. Jeg er ældre, jeg er mere moden og jeg er blevet far. Det skete lige pludseligt og jeg vokser stadig med opgaven. Jeg har mere ansvar i mit liv som far og derfor spiller jeg ikke meget Playstation mere'.

Frankrig:
'Jeg er glad for at være tilbage på landsholdet. Vi har et fantastisk hold og det så man ved VM i Rusland i 2018. Vi går efter at gentage denne succes, men det er klart, at hvis jeg skal vælge mellem at genvinde VM med Frankrig eller vinde Champions League med Barca, så bliver det Champions League' sagde Dembélé til slut.

.:FORSIDE:.