Dembélé indblandet i ny polemik efter muskelskade

FCBARCELONA.DK - 20.08.19

© Getty Images

Ousmane Dembélé har ikke altid været lige heldig både med skader og når det er kommet til selvdisciplin. Forleden pådrog franskmanden sig endnu en muskelskade og blev angiveligt væk fra lægeundersøgelsen dagen efter.

Der har tidligere været flere rapporter om, at Dembéle´er blevet væk fra træning uden at melde afbud og har haft svært ved at gå i seng til tiden. En livstil, som ifølge nogle forklarer de mange muskelskader, som franskmanden har pådraget sig som Barca-spiller.

Torsdag er Dembélé så igen indblandet i en uheldig historie. Franskmanden sluttede nemlig fredagens kamp mod Athletic Bilbao med smerter i venstre baglår, hvor han tre gange tidligere har haft muskelskader. Ifølge den spanske avis Marca planlagde og indkaldte Barca ham derfor til en lægeundersøgelse lørdag, lige som det også var tilfældet for Luis Suárez, som også blev skadet i Bilbao.

Forskellen var dog, at Ousmane Dembélé ifølge Marca aldrig dukkede op lørdag formiddag og i stedet rejste direkte til Senegal på en kort weekendferie. Andre medier meddeler, at Dembélé dækkede over sin skade efter fredagens kamp, så han som planlagt kunne komme til Senegal.

Først mandag aften mødte Ousmane Dembélé op til træning i Barcelona og her rapporterede han skaden. Det resulterede i en undersøgelse, som viste en fibersprægning på fire centimeter, som betyder en pause på fem uger. En skade, som bestemt ikke er blevet mindre af franskmandens rejse til Senegal.

Under kampen mod Athletic Bilbao tog Dembélé sig flere gange til venstre baglår og det resulterede ifølge avisen Mundo Deportivo i, at Barcas læger efterfølgende spurgte franskmanden til baglåret. Her forsikrede han om, at der intet var galt, på trods af, at han havde føl ubehag.

Tirsdagens historie med Ousmane Dembélé i hovedrollen er bare endnu en i rækken, som bestemt ikke gør den unge angriber mere populær. Catalanske medier meddeler da også om, at tålmodigheden hos den sportslige ledelse på Camp Nou er ved at være brugt op.

.:FORSIDE:.