Dembélé er tillbage efter 290 dages fravær

FCBARCELONA.DK - 13.09.20

© FC Barcelona

Det var en speciel dag for Ousmane Dembélé i går, for her spillede han sine første minutter siden slutningen af november. Han fejrede sit comeback med en godkendt indsats og en scoring i kampen mod Nàstic.

Den var den 29. november sidste at Dembélé måtte forlade banen med en skade og siden har man ikke set den franske angriber i aktion. En operation og en tålmodig genoptræning holdt ham ude indtil klarmeldingen kom i midten af august, men det var først i går mod Nàstic de Tarragona, at Dembélé endelig kunne løbe på banen igen.

Han startede inde i sæsonens første træningskamp og efter blot fem minutters spil gjorde han det til 1-0. Det skete på et fladt indlæg i feltet hvor Pedri smart lod bolden passere til Dembélé, der lidt heldigt fik den med sig og kunne bringe sit hold foran.

Dembélé lå som ventet i angrebets venstre side, hvor han forsøgte sig med sine velkendte temposkift og driblinger. Det var dog tydeligt, at han stadig er et stykke fra topformen, men det gælder hovedparten af holdkammeraterne på dette tidlige tidspunkt af sæsonen.

Man fik dog set i gimt hvad Dembélé kan bidrage med og der er ingen tvivl om, at når formen indfinder sig, vil han være en stor trussel for enhver modstander. Det kræver dog samtidig, at det lykkes for ham at holde sig skadesfri i lang tid, hvilket har været hans helt store problem indtil nu.

Samlet set var det en indsats i går der giver anledning til optimisme omkring Dembélés sæson.

Se Dembélés scoring her:644x70

.:FORSIDE:.