Dembélé er tilbage i Ciutat Esportiva

FCBARCELONA.DK - 13.05.20

© FC Barcelona

Efter en uges spekulationer omkring Ousmane Dembélé, mødte den franske angriber i dag op på klubbens træningsanlæg Ciutat Esportiva. Han er blevet testet for corona og er nu klar til at fortsætte sin genoptræning.

Man har stort set ikke set noget til Dembélé siden corona lukkede fodbolden ned. Han har holdt sig væk fra de sociale medier og det vakte også opsigt, da han som den eneste af spillerne ikke deltog i en videokonference i april måned.

Heller ikke da Barcas spillere skulle testes for corona for en uge siden, var han til stede og spekulationerne om årsagen var mange. Det viste sig dog, at det skete efter aftale med klubben, der først ville starte op med de spillere der kan træne.

I dag dukkede Dembélé så op på klubbens træningsanlæg. Han blev testet for corona i forgårs og efter at prøven blev konstateret negativ, fik han lov til at tage til træningsanlægget Ciutat Esportiva i dag. Han bar maske og handsker og havde overskud til at stoppe og hilse på pressen, der ventede ved indgangen.

Dembélé er nogenlunde midt i sin seks måneders genoptræningsperiode og efter at have trænet for sig selv i over to måneder, kan han nu benytte træningsanlægget. Håbet er at han spille i løbet af august måned.

.:FORSIDE:.