fbpx

Dembélé blev sparet i landskampen i Parken

Markus Johannessen - 26.09.22

I går var det franske landshold i Parken for at møde Danmark i det sidste opgør i Nations Leagues gruppespil. Dembélé overværede kampen fra bænken efter lidt lægproblemer og hans fokus ligger nu hos Barca.

Frankrig, som reelt burde dominere Nations Leagues Gruppe 1, bestående af Danmark, Kroatien og Østrig, kæmpede for at undgå nedrykning til B-gruppen i Nations League. Den franske angriber kunne have stået overfor klubkollegaen Andreas Christensen i Parken, men det kom altså ikke til at ske.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Den 25-årige kantspiller deltog ikke aktivt i træningen med 'Les Bleus' forud for søndagens opgør. Den franske landstræner Didier Deschamps erkendte til pressemødet inden opgøret, at Dembélé overværede træningen fra sidelinjen, selvom han ikke er på skadeslisten. 

Dembélé har mærket en smule ubehag i læggene efter Champions League-opgøret mod Bayern München og har valgt at lytte til sin krop. 

'Fra 2017 til 2021 mistede jeg meget tid. Jeg mistede flere år af mit liv. Jeg har arbejdet hårdt for at kunne præstere igen og føle mig vigtig for Barca' udtalte Dembélé i denne uge til det franske sportsmedie, RMC Sport. 

Der bør ikke være grund til bekymring siden den hurtige kantspiller ikke er meldt skadet. Alt tyder på, at Dembélé vil være i start 11'eren når Barca får muligheden for at indtage førstepladsen den 1. oktober, når catalanerne besøger Mallorca.

// Ousmane Dembélé
.:FORSIDE:.