fbpx
Annonce

Dembélé blev Barcas topscorer i træningskampene

Allan Stefan - 09.08.22

// Ousmane Dembélé

Dembélé har vist forrygende form i træningskampene med flotte scoringer og skarpe og hurtige driblinger fra hans kant-position, hvilket har udmøntet sig i fem scoringer. Det gør franskmanden til holdets topscorer i preseason.

Under søndagens spillerpræsentation blev Ousmane Dembélés status som publikumsfavorit klar, da han blev mødt af stor jubel og begejstring hos de fremmødte Barca-tilhængere. Netop Dembélés status blandt tilskuerne på lægterne har vendt sig 180 grader gennem de sidste seks måneder.

Artiklen fortsætter under annoncen


Efter Xavis benådning af Dembélé kort efter årsskiftet da det var kommet frem, at franskmanden endnu ikke havde forlænget sin kontrakt med Barca, blev kantspilleren mødt af massiv piften og buhen fra tilskuerpladserne på Camp Nou. Men der gik ikke længe før at han med sine sporadiske genialiteter gennem forårssæsonen genvandt tilskuernes gunst, og dermed blev piften og buhen skiftet med jubel og klapsalver.  

Dembélé har nu gennemgået en længere periode uden skader og fysiske skavanker, som ellers har præget, det meste af den tidligere Dortmund-stjernes tid i Catalonien. Dembélés skadesfrie periode har kastet mange raffinerede detaljer- og et hav af assists fra sig, men dog kun to mål gennem hele sidste sæson.

Derfor har det været forfriskende at se angriberen være nærgående og sparke på mål og se bolden ramme netmaskerne gennem sommerens testkampe, hvilket har resulteret i hele fem mål fra franskmandens fødder, hvilket er flest af alle i truppen.

Dembélé og resten af Barcas mandskab starter officielt sæsonen på lørdag, når de hjemme tager imod Rayo Vallecano. Kampen spilles klokken 21.00 og vises på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.