fbpx

Dembélé assisterede i fransk VM-sejr over Australien

FCBARCELONA.DK - 23.11.22

// Ousmane Dembélé // Frankrig

Ousmane Dembélé startede inde i Frankrigs åbningskamp ved VM i Qatar tirsdag aften og det takkede den hurtige Barca-kant for med en flot assist til Mbappé i sejren på 4-1 over Australien.

Frankrig regnes for blandt de absolut favoritter ved vinterens VM i Qatar og den favoritværdighed levede franskmændene op til tirsdag aften, da man mødte Australien. Her blev det nemlig til en sikker sejr på 4-1 efter stillingen 2-1 ved pausen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Dembélé var som den eneste Barca-spiller at finde i startopstillingen og i anden halvleg fik han en hovedrolle, da han efter 68 minutters spil med et følt indlæg sendte bolden lige ind i hovedet på Mbappé, som dirigerede bolden i mål via stolpen.

Også en anden Barca-spiller kom i aktion for Frankrig og her var tale om Jules Koundé, som få minutter før slutfløjtet blev sendt på banen i stedet for Benjamin Pavard.

I franskmændenes næste gruppekamp gælder det opgøret mod selveste Danmark, som spilles på lørdag klokken 17.00. Her forventes det, at man udover Dembélé og Koundé også kommer til at se Andreas Christensen i aktion.

.:FORSIDE:.