Del Bosque: 'Jeg ville ikke købe Neymar'

Dennis Nordbø - 06.09.19

© Getty Images

Onsdag aften blev den tidligere spanske landstræner Vicente del Bosque interviewet på spansk tv og her faldt faldt snakken på flere aktuelle emner. Spanieren slog blandt andet fast, at han ikke ville hente Neymar sit til hold.

Man har som fodboldinteresseret ikke kunnet undgå at høre om den altoverskyggende transfersaga om Neymar, som har taget overskrifterne henover sommeren.

Barca så længe ud til at få held med at hente brasilianeren, men det endte som bekendt med, at angriberen stadig kan kalde sig for PSG-spiller. Ifølge den tidligere spanske landstræner Vicentedel Bosque kan det vise sig at være held i uheld for calananerne.

'Jeg tror, at det ville have været godt for La Liga hvis han kom, men hvis jeg var en klub, så ville jeg ikke købe ham' udtalte Del Bosque til tv-showet Estudio Estadio.

'Ligesom at jeg synes, at han er en fantastisk spiller, er der andre grunde til, at jeg ikke bryder mig om ham. Hvis du lavede en undersøgelse blandt Barca-fans, ville der helt sikkert være mere end 50 procent, der ikke ønskede at se ham tilbage i klubben' kom det slutteligt fra Del Bosque.

Del Bosque havde som aktiv spiller en glorværdig karriere i Real Madrid, hvor han blandt andet vandt det spanske mesterskab fem gange. Efter endt spillerkarriere blev han træner for selvsamme klub, som han førte til to Champions League trofæer. Senere i karrieren blev han træner for det spanske landshold, der vandt både EM og VM.

.:FORSIDE:.