fbpx
Annonce

De Telegraph: Valverde ville ikke have De Jong

Hozaifa Al Haddad - 24.12.19

© Getty Images
// Frenkie de Jong

Frenkie de Jong har imponeret alt og alle i de første måneder i Barca. Han har med sine solide præstationer tilkæmpet sig en plads i startopstillingen hos catalanerne og det er på trods af, at Valverde angiveligt ikke ønskede hollænderens ankomst. 

Flere europæiske storklubber konkurrerede om den talentfulde midtbanespillers underskift sidste år, efter en sæson, hvor han på trods af sin unge alder viste sig at være én af Europas bedste midtbanespillere og med et endnu større potentiale. Midtbanespilleren blev derfor både inviteret af Thomas Tuchel fra PSG og Pep Guardiola fra Manchester City i et forsøg på at lokke ham til deres klubber. Hollænderen endte dog med at vælge catalanerne frem for to giganter. 

Ifølge det hollandske medie De Telegraph var det dog imod Ernesto Valverdes vilje, at hollænderen blev hentet til Camp Nou. I samme nyhed fremgår det, at det var Frenkie de Jong, der selv tog kontakt til catalanerne dengang, da hollænderen var tiltrukket af klubbens kultur og status, samt af Lionel Messis tilstedeværelse. 

I samme artikel kritiserer De Telegraph Ernesto Valverdes brug af hollænderen, da han ifølge dem ikke giver De Jong muligheden for at udfolde sine styrker som playmaker på holdet, hvilket ifølge dem er grunden til, at hans rolle som en dominerende spiller på holdet stadig ikke er blevet set. 

På trods af kritikken fra det hollandske medie har De Jong stadig bidraget med to mål og tre assist i denne sæson, og har haft en imponerende succesrate på sine afleveringer på hele 91%. Den unge midtbanespiller har ligeledes været en afgørende brik på holdet indtil videre i denne sæson hvor han har spillet 88% af alle kampe. 

.:FORSIDE:.