Oversigt: De mest sandsynlige spillerkøb til sommer

Rune Stentoft Arlbjørn - 26.02.21


Vi er næsten lige kun gået ud af vinterens transfervindue, men sommerens et af slagsen nærmer sig. Derfor har vi her på fcbarcelona.dk lavet en oversigt over de mest sandsynlige forstærkninger til Barca til sommer.

Det er ingen hemmelighed, at Barcas økonomi er presset og at der ikke er råd til astronomiske forstærkninger til sommer. Derfor vil de fleste nye spillere, som kommer til Barca til sommer, nok komme til klubben på en fri transfer. Vi giver dig her overblikket over hvem det er sandsynligt, som kommer til Camp Nou.

Bernat:
Juan Bernat spiller på venstre back for Paris Saint-Germain. Det har han gjort siden sommeren 2018, men den 30. juni udløber hans kontrakt med PSG. Han står højt på ønskelisten i Barca og han skulle selv være interesseret i at komme til den catalanske hovedstad.

Sandsynligheden for at blive Barca-spiller: Høj

García:
Den 20-årige forsvarsspiller Eric García forlod La Masia som 16-årig til fordel for Manchester City. Hans kontrakt med englænderne udløber til sommer. Det har længe været en offentlig hemmelighed, at han skifter til Barca på en tri transfer om få måneder.

Sandsynligheden for at blive Barca-spiller: Høj

Emerson:
Den brasilianske højre back blev hentet til spansk topfodbold fra Brasilien for nogle år siden af Barca og Real Betis i fælleskab. Lige siden har han spillet med stor succes for andalusierne. Planen er, at han kommer til Barca til sommer, men catalanerne ser ham mere som en god forretning og sælger ham muligvis videre med det samme.

Sandsynligheden for at blive Barca-spiller: Lav

Gayá:
Juan Bernat er ikke den eneste venstre back, som rygtes til Barca i øjeblikket. Det gør 25-årige José Gayá også. Han har været en stor profil for Valencia i de seneste mange år. Spanierens kontrakt med Valencia udløber i sommeren 2023, men den spanske storklub kan blive nødsaget til at sælge forsvarsspilleren til sommer billigere end forventet, da de ligesom Barca er i store økonomiske problemer.

Sandsynligheden for at blive Barca-spiller: Middel

Grimaldo:
Den tidligere ungdomsspiller i Barca forlod klubben for nogle år siden efter, at udsigten til spilletid på førsteholdet var lang med udsigt til at skulle konkurrere med Jordi Alba. Derfor skiftede Grimaldo i 2015 til den portugisiske storklub Benfica, hvor han siden har været en stor profil for holdet. Han nævnes af og til i forbindelse med et comeback til Barca, men det tegner ikke til et gensyn til sommer.

Sandsynligheden for at blive Barca-spiller: Lav

Alaba:

Den østrigske landsholdsspiller David Alaba har længet været et transfermål for Barca. I sidste uge bekræftede han så, at han forlader Bayern München til sommer efter mere end et årti i klubben. Det ser dog ud til, at Real Madrid løber med den alsidige spiller, da Barca nok ikke har råd til hans enorme lønkrav.

Sandsynligheden for at blive Barca-spiller: Lav

Wijnaldum:
Georginio Wijnaldum var en af de spillere, som Ronald Koeman gerne ville have til klubben, da han kom tilbage til Barca sidste sommer. Det skete ikke, men måske bliver det en realitet til sommer. Wijnaldums kontrakt med Liverpool udløber i juni måned, men der er hård kamp om hollænderens underskrift. Midtbanespilleren ligner en oplagt erstatning for Pjanic.

Sandsynligheden for at blive Barca-spiller: Middel

Agüero:
Sergio Agüero har kontraktudløb med Manchester City til sommer, men det er usikkert om englænderne vil forlænge med deres mest scorende spiller nogensinde. Barca lurer i kulissen og argentineren kan måske udover at forstærke det catalanske angreb også bruges til at holde Messi i klubben, da de to deler et tæt venskab.

Sandsynligheden for at blive Barca-spiller: Middel

Depay:
Memphis Depay var meget tæt på at skifte til Barca i sæsonens første transfervindue, men en økonomisk regel forhindrede et skifte. Til sommer udløber kontrakten med Lyon og den tidligere United-spiller ser ikke ud til at forlænge med franskmændene. Et skifte til Barca virker oplagt.

Sandsynligheden for at blive Barca-spiller: Høj

Lautaro:
Den argentinske Inter-stjerne Lautaro Martínez ønskede Barca at hente til klubben sidste sommer som en forstærkning til angrebet. Interesseren er der stadig, men med tanke på Barcas økonomi ligner det ikke et skifte til sommer. Der er dog ingen tvivl om, at den 23-årige angriber ligner den oplagte erstatning for Suárez, hvis Barca får råd til ham.

Sandsynligheden for at blive Barca-spiller: Lav

Håland:
Den norske superkomet Erling Håland bragede ind på den største europæiske scene i sidste sæson for Salzburg. Siden har han fastholdt sit enormt høje og sjældent sette målsnit. Han er blevet sat i forbindelse med Barca i den seneste tid, men med en frikøbsklausul på angiveligt 75 mio. euro til sommer ligner det ikke, at Barca på nuværende tidspunkt har råd til nordmanden.

Sandsynligheden for at blive Barca-spiller: Lav

.:FORSIDE:.