De Ligt: 'Ved ikke om tiden er rigtig til Barca'

FCBARCELONA.DK - 11.06.19

© Getty Images

Matthijs de Ligt er tilsyneladende meget i tvivl om han skal tage til Barcelona til sommer. I et åbenhjertigt interview lægger han ikke skjul på, at han har brug for tid til at tage den rigtige beslutning.

'Jeg ved endnu ikke hvad mit hjerte fortæller mig. Jeg har været fokuseret på Ajax og på landsholdet, men nu kan jeg tænke på det i min ferie og beslutte hvad der skal ske i fremtiden' udtaler han til avisen El Mundo Deportivo.

'Det vigtigste for mig er at vide, at jeg kommer til at spille en rolle og få mange kampe på det hold jeg vælger' fortsætter han.

'Barca har gode forsvarsspillere, men konkurrencen er ikke noget der forskrækker mig. Det er helt normalt i en klub som Barcelona' siger han videre.

De Ligt bliver spurgt, om det ikke kunne være godt at spille sammen med Frenkie de Jong i Barca. 'Jo, det ville selvfølgelig være dejligt, men jeg skal også se hvad der er det bedste for mig. Jeg skal vælge min egen vej' svarer han.

PSG skulle også være inde i billedet og den franske klub er angiveligt klar med en højere løn til De Ligt end Barca kan tilbyde, men det tillægger han ikke nogen betydning. 'Nej, pengene er ikke problemet' afslutter han.

'Jeg ved ikke hvornår der kommer en afgørelse, men jeg tager mig tid til det' afslutter han.

'Måke tiden ikke er rigtig. Det er noget jeg skal tænke over og beslutte i min ferie'

.:FORSIDE:.