De Ligt: 'Jeg vil gerne spille sammen med De Jong'

FCBARCELONA.DK - 21.05.19

© Getty Images

Matthijs de Ligt modtog forleden prisen for den bedsted spiller i den hollandske liga i denne sæson. I forbindelse med prisoverrækkelsen udtalte forsvarsspilleren, at han gerne vil spille på samme hold som hold som Frenkie de Jong til næste sæson.

Det har været en fantastisk sæson for Matthijs de Ligt, som har imponeret for Ajax i både den hjemlige liga og i Champions League. Hvis alt går efter planen forlader hollænderen Ajax denne sommer for at prøve kræfter med en af de største klubber i verden. Her har Barca længe været nævnt som klar favorit, selvom en aftale lader vente på sig.

I forbindesle med prisuddelingen i Holland blev De Ligt spurgt til, hvor han spiller til næste sæson og om han fortsat ønsker at spille på samme hold som kammeraten, Frenkie de Jong.

'Frenkie har haft en fantastisk sæson og han fortjener at skifte til Barca. Om jeg vil spille i Barca med ham? Jeg vil gerne spille med Frenkie på samme hold, men jeg ved endnu ikke om det kommer til at ske' sagde De Ligt.

Adskillige medier meddeler, at De Ligt meget gerne vil rejse med sin bedste kammerat til Barcelona og fortsætte karrieren på Camp Nou. Dog er de seneste meldinger, at De Ligts agent, Mino Raiola, skulle have skruet prisen yderligere op.

.:FORSIDE:.