fbpx
Annonce

De Jong: 'Vi spiller ikke så skidt som man siger'

FCBARCELONA.DK - 27.11.19

// Frenkie de Jong

Det var Frenkie de Jong der var blevet udpeget til at deltage på tirsdagens pressemøde op til kampen i aften mod Dortmund. Her slog han fast, at han ikke synes holdet gør det så dårligt som mange ellers mener.

'Selvfølgelig kan vi spille bedre. Der er ikke en kamp hvor vi ikke har begået fejl, men vi spiller heller ikke så skidt som mange siger. Vi har et fantastisk hold, der er blandt de bedste i verden. Vi vinder kampe og fører vores gruppe, der er en af de sværeste' kom det fra ham i går aftes.

Han fremhævede derefter betydningen af kampen mod Dortmund. 'Vi ved det er en meget vigtig kamp. Hvis vi vinder vil vi være videre og samtidig vinde gruppen. Det er det vigtigste for os' sagde han videre.

De Jong blev spurgt, hvordan han er faldet til i Barca. 'Jeg er meget glad for at spille her. Det er alt hvad jeg altid har drømt om. Det handler om at arbejde hårdt gennem ugen og vi håber at alle får at se i morgen, at vi forbedrer os' svarede han.

'Jeg føler at hele holdet hjælper mig meget. Hvis jeg skal pege på en enkelt, bør jeg nævne Busquets. Han har hjulpet mig utroligt meget' fortsatte han.

'Jeg er glad for, at jeg spiller så meget. Det er sådan jeg kan lide det. Jeg ønsker at fortsætte med at spille mange minutter, for jeg har ikke brug for pauser. Jeg forsøger at gøre mit bedste og håber træneren synes det er godt nok' udtalte han.

Til sidst blev De Jong spurgt til den kommende Ballon d'Or kåring. 'Messi er verdens bedste spiller, så det er ham der bør vinde. Van Dijk har også haft en flot sæson, men Messi er stadig en smule bedre' afsluttede han.

.:FORSIDE:.