De Jong: 'Vi har meget selvtillid før El Clásico'

Rune Stentoft Arlbjørn - 21.10.20Efter storsejren over Ferencvaros tirsdag var Frenkie de Jong en af spillerne, der udtalte sig efter kampen. Her så han frem mod den kommende weekends El Clásico, hvortil han mener at holdet har tanket god selvtillid.

'Det bliver en meget svær kamp for os mod Real Madrid. En Clásico er altid svær, fordi Real Madrid er en god modstander, men vi har rigtig meget selvtillid og vi har et fantastisk hold' sagde De Jong efter kampen.

Han tilføjede: 'Det er fantastisk at spille denne type kampe og kæmpe mod Madrid for at se hvem, der er det bedste hold' sagde han videre.

'Jeg spillede min første El Clásico sidste år på Camp Nou og du kan bare mærke, at der er en anderledes kamp sammenlignet med andre. Du ved, at hele verden taler om denne kamp i flere uger' kom det også fra ham.

Om sidste sæson sagde De Jong: 'Når du spiller for en klub som Barca og du ikke vinder et eneste trofæ, så er det altid skuffende' lød det fra ham.

Og om Lionel Messi sagde han: 'Det er altid godt at have en spiller som Messi på dit hold, fordi han er den bedste i verden'.

De Jong kom også med en sidste kommentar om sine mål for sæsonen. 'Jeg vil spille godt og være en vigtig del af holdet. Jeg vil hjælpe med at vinde trofæer i denne sæson. I Barca skal du altid prøve og kæmpe for hvert trofæ' afsluttede han.

.:FORSIDE:.