De Jong: 'Var lidt nervøs i slutningen af kampen'

Rune Stentoft Arlbjørn - 06.04.21


Frenkie de Jong skulle passe på ikke at få en advarsel i gårsdagens kamp mod Real Valladolid, for det ville det betyde karantæne i El Cláciso på lørdag. Han fik ikke et gult kort, men erkender, at han var nervøs for det.

Efter den vigtige sejr over Valladolid erkendte De Jong, at risikoen for at få et gult kort gjorde ham nervøs. 'Jeg var lidt nervøs i slutningen af kampen. Jeg var meget forsigtig i de sidste minutter, så jeg ikke fik et gult kort og dermed ville misse El Clásico' sagde han.

Midtbanespilleren satte også nogle ord på sejren. 'Det var en meget vigtig kamp, da Atlético havde mistet point. Det er altid svært at spille lige efter landskampspausen, men vi er glade for, at vi fik sejren' kom det fra ham om kampen.

Det er tydeligt, at Barca har forbedret sig i 2021, så De Jong blev også bedt om at forklare det. 'Siden begyndelsen af dette år har vi vist en stærk holdånd, og resultaterne har nu gjort, at vi selv kan afgøre mesterskabet' sagde han videre.

I denne sæson har De Jong spillet på flere forskellige positioner, men hollænderen lægger ikke skjul på, hvor han har det bedst. 'Jeg foretrækker at spille på midten, men hvis det bedste for holdet er, at jeg spiller et andet sted, så gør jeg det. Systemet har ændret sig meget i løbet af sæsonen, så jeg har spillet på mange pladser' afsluttede han.

.:FORSIDE:.