De Jong: 'Riqui Puig er klar til en startplads'

Magnus Wind - 08.08.20


Forud for den vigtige Champions League-kamp mod Napoli, har Barcas Frenkie De Jong udtalt sig positivt om sin midtbanekollega Riqui Puig. Hollænderen mener klart, at Puig er klar til en plads i startopstillingen. 

20-årige Riqui Puig har efter corona-pausen fået en del spilletid og bidrog blandt andet med to assists i kampen mod Deportivo Alavés i La Liga-sæsonens sidste runde. Når Barca i aften skal forsøge, at spille sig videre i Champions League, må catalanerne undvære både Arturo Vidal og Sergio Busquets, som begge har karantæne i opgøret. Dermed forventes det, at unge Puig får sin debut i den prestigefyldte turnering. 

Forud for kampen, har Puigs midtbanekollega Frenkie De Jong talt med avisen Sport. Her uddeler hollænderen roser om den unge catalaner. 'Jeg synes, at han er mere end klar til at få en startsplads for Barca, men det er ikke op til mig at afgøre. Vi har mange gode spillere, som kan starte kampene, så det er op til træneren. Puig er et enestående talent'. Sådan siger De Jong altså om den unge catalaner. 

Puig, som er et produkt af La Masia, har indtil videre spillet 15 kampe for Barca. Hans kontrakt med klubben udløber i 2023. 

Spil på kampen hos bet365
- Barca vinder med 4-0: 21,00
- Messi scorer kampens første mål: 3,50
- Kampen afgøres i forlænget spilletid: 11,00
Spil ansvarligt +18

644x70

.:FORSIDE:.