De Jong om De Ligt: 'Det er op til ham'

Anders Lang Jensen - 08.06.19

© Getty Images

Torsdag aften spillede den kommende Barca-spiller Frenkie De Jong en god kamp, da Holland slog England med 3-1. Her blev midtbaneprofilen adspurgt omkring holdkammeraten Matthijs de Ligt mulige fremtid på Camp Nou.

Det er ingen hemmelighed, at man i det catalanske har en stor interesse i Ajax’ forsvarsstjerne Matthijs de Ligt. Hollænderen har dog rigtig mange tilbud denne sommer, og efter landskampen torsdag aften fortalte Frenkie De Jong, at han ikke forsøger at overtale Ajax-kammeraten.

’Nej, han skal tage sine beslutninger alene. Selvfølgelig vil jeg gerne have ham til Barcelona, men vi ser, hvad der kommer til at ske. Det er op til ham selv. Jeg ved det ikke – det er hans beslutning. Man skal spørge ham omkring det, men jeg håber, at han ender i Barca’, fortalte De Jong ifølge Goal.com.

'Vi taler selvfølgelig omkring det. Det er dog ikke op til mig at fortælle, hvad han gør, eller hvad hans tanker er. Jeg har ikke nogen indflydelse på hans valg. Han skal selv gøre det sammen sin familie’ afsluttede den kommende Barca-spiller.

.:FORSIDE:.