De Jong klappet fra banen af Eibars tilhængere

FCBARCELONA.DK - 20.10.19

© Getty Images

Frenkie de Jong spillede måske en af sine bedste kampe i går mod Eibar og selv det baskiske tilskuere måtte overgive sig. De klappede hollænderen af banen, hvilket han pænt takkede for efter kampen.

Eibars fans ved godt når de har set en toppræstation, så da Frenkie de Jong blev skiftet ud med 10 minutter tilbage af lørdagens opgør, skete det under klapsalver fra lægterne på Ipurua. Det var noget som hollænderen satte pris på. 'Det var fantastisk. Jeg kan kun sige tak' kom det fra ham på vej ned i omklædningsrummet.

Inden da havde De Jong da også bragt sig i centrum med en god kamp, hvor han hjalp både offensivt og defensivt. Han var boldsikker og havde overblik, hvilket var medvirkende til, at Barca var i god kontrol gennem det meste af kampen.

Barca vandt som bekendt kampen med 0-3 og det glædede De Jong sig over. 'Det var utroligt vigtigt at vinde efter landskampspausen. Vi vidste at Eibar ville presse os meget højt, men det løste vi ved at spille hurtigt, som vores træner havde sagt' afsluttede han inden det velfortjente bad.

.:FORSIDE:.