De Jong: 'Jeg var fristet af tilbud fra Tottenham'

FCBARCELONA.DK - 04.04.19

© Getty Images

Frenkie de Jong skifter som bekendt til Barca til sommer. Barca var i hård konkurrence med Paris Saint-Germain om hans underskrift og nu afslører hollænderen, at han også tidligere var fristet af Tottenham.

Det er i en snak med mediet Four Four Two at De Jong fortæller om kontakten til Tottenham sidste sommer. 'Jeg overvejede deres tilbud i lang tid og var fristet. Jeg ser Tottenham som en stabil klub der kun bliver bedre. De giver chancen til unge spillere og jeg ser Mauricio Pochettino som en træner der gør de unge spillere bedre. Jeg kan lide deres spillestil og jeg tror jeg ville være faldet til' kommer det fra midtbanespilleren.

Alligevel valgte De Jong at sige nej til London-klubben. 'Tidspunktet var ikke rigtigt, for jeg følte mig ikke færdig i Ajax og jeg havde kun spillet en enkelt sæson på min position. Jeg følte jeg burde tage et år mere i Ajax' fortsætter han.

Nu skal han i stedet til Barca og det ser han frem til. 'Jeg har altid ville spille i Barcelona. Den sum de tilbød Ajax for at købe mig, viste hvor seriøse de var. Det betyder selvfølgelig ikke, at jeg bliver stamspiller, men alt i Barcelona er godt. Min familien er enig med mig i, at jeg skal tage springet og  gøre alt for at få succes' afslutter De Jong.

.:FORSIDE:.