De Jong: 'Jeg er tilfreds, men ikke med alt'

FCBARCELONA.DK - 07.04.20

Barca TV interviewer Barca-spillerne på skift derhjemme fra og nu er turen kommet til Frenkie de Jong, der opholder sig i Holland. Her bliver han spurgt om dagligdagen og indtrykket af hans første sæson i klubben.

'Situationen er ikke så svær som i Spanien. I Holland kan vi komme ud og gå en tur, men alle har det svært. Jeg savner dagligdagen i klubben. Det er virkelig svært at være hjemme, uden at lave noget' udtaler han fra sin bolig i Holland.

Han bliver spurgt til den daglige rutine. 'Det er hver dag det samme. Efter morgenmaden tager jeg en tur på løbebåndet og derefter træner jeg. Jeg spiser lidt mindre, fordi jeg træner mindre. Vores trænere sender os et program og spørger om hvordan det går' svarer han.

Også indtrykket af den første sæson bliver vendt. 'Jeg er tilfreds, men ikke med alt. Jeg tror jeg kan gøre det bedre i de kampe der kommer. Det er mit første år i Barcelona og derfor kan jeg kun være tilfreds med hvor meget jeg spiller. Jeg deltager meget og det gør mig glad' siger midtbanespilleren.

Til bliver han spurgt om, hvad nogle af holdkammeraterne får tiden til at gå med. 'Jeg tror Braithwaite er den der træner mest og Sergi Roberto er den der ser flest serier. Om der nogle der skriver en bog om isolationen? Det tror jeg ikke der er nogen der gør, men måske Ter Stegen' afslutter han med et grin.

.:FORSIDE:.