Frenkie De Jong: 'Jeg er glad for sejren'

Magnus Wind - 25.01.21Barca besejrede søndag Elche på udebane med 2-0 i La Liga og her var Frenkie De Jong kampens helt store oplevelse med et mål og oplæg. Efter opgøret var midtbanespilleren naturligvis glad for sejren på holdets vegne. 

Efter Barcas 2-0 sejr over Elche udtalte Frenkie De Jong sig til mediet Moviestar og midtbanespilleren var tilfreds med sejren. 'Vores presspil fungerede godt i dag, da de gerne vil spille op nede fra. Vi arbejdede hårdt, det var en udfordrende kamp, men jeg er glad for sejren'. 

De Jong synes også, at Barca har spillet bedre efter julepausen. 'Jeg synes starten på det nye år, har været en lille smule bedre. Vi har spillet alle vores kampe på udebane og vundet dem alle i La Liga. Mentalt er vi gode og har arbejdet hårdt hele året for at forbedre os lidt af gangen. Jeg håber det fortsætter på denne måde'. 

På det personlige plan har De Jong spillet godt i den seneste periode. 'Jeg vil spille bedre, ikke kun for målene og oplægene' kom det fra ham.

Spørgsmålet er dog, om Barca kan nå at indhente førerholdet Atlético Madrid. 'Vi bliver nødt til, at fokusere på vores egne kampe og se hvor det bærer hen' afsluttede hollænderen sine udtalelser.

.:FORSIDE:.