De Jong: 'Det har været en vild sæson'

FCBARCELONA.DK - 10.06.19

© Getty Images

Med finalenederlaget i Nations League sluttede sæsonen for Frenkie de Jong, der som bekendt skifter til Barca til sommer. Efter kampen glædede han sig til at holde ferie og til at blive præsenteret som Barca-spiller.

Med sine blot 22 år har De Jong haft en sæson der ville tage pusten fra de fleste. Med Ajax har han vundet både mesterskab og pokal, holdet nåede til Champions League semifinalen og med Holland nåede han til finalen i Nations League. Dertil kom aftalen om skiftet til Barca.

'Det har været en vild sæson. Det mest skuffende øjeblik var nederlaget i semifinalen mod Tottenham, mere end nederlaget i dag. Det har været en hård sæson, selvom jeg både fysisk og mentalt har sluttet godt af' kom det fra ham efter finalen i Nations League i går.

'Nu tænker jeg kun på at holde ferie og derefter kommer min præsentation med Barca, selvom jeg endnu ikke ved hvor det sker' afsluttede han.

Det bliver sandsynligvis i forbindelse med Barcas opstart af forberedelserne til den nye sæson midt i juli, at De Jong officielt præseneres som ny Barca-spiller.

.:FORSIDE:.