fbpx
Annonce

De Jong: 'Barcelona kan vinde Champions League'

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 13.02.20

© Getty Images
// Frenkie de Jong

På trods af Barcelonas tilbagevendende problemer i denne sæson, er Frenkie de Jong overbevist om, at man kan gå hele vejen i Champions League. Hollænderen påpeger, at Setién skal have mere tid til at sætte sit præg.

Den catalanske avis Mundo Deportivo tog sig forleden en snak med Frenkie de Jong. Her faldt emnet blandt andet på Barcas chancer i Champions League - en turnering der har gjort mere end ondt på Barcelona de seneste to år i træk. Ikke desto mindre tror De Jong på, at man kan vinde den eftertragtede pokal, trods et nyligt trænerskifte og spillemæssige vanskeligheder.

'Jeg tror på, at vi kan vinde den (Champions League, red.)' kom det målrettet fra den unge hollænder, hvorefter han blev bedt om at sammenligne Quique Setién og Ernesto Valverde. 'Der er forskelle, men ingen af dem satser på en meget defensiv eller offensiv spillestil.' forklarede Frenkie de Jong og uddybede.

'Deres spillestil minder om hinanden. De vil begge gerne have kontrol over bolden via possession. Men dykker man dybere ned i detaljerne og systemet er der en vis forskel' vurderede hollænderen, der efterfølgende kom ind på holdets tilpasning under den nye træner.

'Vi arbejder meget hård, og jeg tror vi kommer til at forbedre os en masse. Vi skal fortsat vende os til de nye taktikker, og alle de andre omstændigheder siden trænerskiftet. Men jeg er sikker på, at alt nok skal blive godt' lød det positivt fra Frenkie de Jong.

.:FORSIDE:.