De Jong: 'Barca er det perfekte sted for mig'

FCBARCELONA.DK - 11.07.19

Frenkie de Jong har sundet sig lidt ovenpå sidste uges præsentation og nu glæder han sig kun til at komme i gang. Barca TV har mødt ham til en snak blot få dage inden at det for alvor går løs.

'Barcelona har en måde at spille på, der er perfekt for en midtbanespiller. Man har bolden meget, kontrollere den og styrer kampen. Derfor tror jeg at dette er det perfekte sted for mig at være' indleder han.

'Jeg kan lide at spille attraktiv fodbold som folk kan lide. Jeg mener at folk kommer til stadion for at nyde kampen. Sådan var Johan Cruyffs filosofi og jeg mener at Barcelonas og Ajax' stil minder meget om hinanden' fortsætter han.

'Jeg er vant til et stort pres fra Ajax, hvor alle forventer at man vinder ligaen og samtidig spiller flot fodbold. Forskellen på Barca er, at her forventer man også at man vinder Champions League. Det håber jeg vi kan opnå' siger han videre.

'Jeg er meget stolt over at være her, for det har altid været min drøm. Nu gælder det om at nyde det. Jeg kan ikke vente med at træne med holdet og jeg håber vi vinder mange trofæer sammen' afslutter han.

Frenkie de Jong indleder på søndag den nye sæson med Barca, når træningen starter op.

.:FORSIDE:.