De første mål fra Luis Suárez i et halvt år

FCBARCELONA.DK - 30.06.20

© Getty Images

Luis Suárez blev dobbelt målscorer i 2-2 kampen mod Celta lørdag og selvom han efter kampen var skuffet over resultatet, kunne han glæde sig over, at han scorede sine første mål i et halvt år.

Luis Suárez ser ud til at have fundet formen, efter at have siddet udenfor i næsten fem måneder som følge af en knæskade der krævede en operation. Hans indsats mod Celta lørdag viste en både stærk og skarp angriber.

Suárez stod hvor han skulle i feltet, da Messi overraskede Celta ved at sende et frispark ind til sin holdkammerat, i stedet for at skyde direkte på mål. Resultatet var et kraftfuldt hovedstød der bragte Barca foran efter 20 minutter.

Midt i anden halvleg var Suárez skarp igen, da han med ryggen mod målet modtog bolden fra Messi. Han vendte energisk rundt og fik bolden i nettet, tæt op af den fjerneste stolpe. Det tog dog glæden fra ham, at Celta senere fik udlignet til 2-2.

Med de to scoringer er Suárez i gang med at score mål igen, hvilket hilses velkommen i Barcelona. Det var hans første mål efter coronapausen og man skal tilbage til den 4. januar for at finde den seneste scoring fra hans fødder. Den kom mod Espanyol på Cornellá El Prat, hvor det pudsigt nok også sluttede 2-2, altså for næsten et halvt år siden.

.:FORSIDE:.