Video: De første landsholdsspillere er vendt tilbage

FCBARCELONA.DK - 19.11.19

Ernesto Valverde fik et par spillere mere at arbejde med ved dagens træning. Efter at Arturo Vidal vendte tilbage fra Chiles landshold i går, var det i dag Griezmann og Lenglet der sluttede sig til træningen.

Efter at spillere havde haft fri hen over weekenden, tog Barca i går hul på træningen igen. Her var Vidal den første af landholdsspillerne der vendte tilbage. Det skyldtes at Chiles kamp mod Peru natten til torsdag blev aflyst. Vidal blev så fulgt i dag af sine franske klubkammerater Griezmann og Lenglet.

Den gode nyhed ved dagens træning var, at Ivan Rakitic trænede med. Han havde ellers meldt afbud til Kroatiens landshold på grund af problemer med en akillessene, men det ser ud til at være et overstået kapitel.

De sidste landskampe i denne landskampspause spilles i aften, hvor Ter Stegen og De Jong er i aktion for henholdsvis Tyskland og Holland i EM-kvalifikationen. Om de når at være med ved træningen i morgen er usikkert.

Det bør spillere som Busquets, Messi, Suárez og Arthur til gengæld være, for de har spillet deres landskampe færdigt og er på vej retur til Barcelona.

Dermed kan Ernesto Valverde endelig begynde at forberede lørdagens udekamp mod Leganés.

Se her en video fra træningen i dag:

.:FORSIDE:.