De danske Barca-fans er splittede om Dembélé

FCBARCELONA.DK - 16.11.18

Der har været skrevet meget om Ousmane Dembélé og hans manglende disciplin de seneste uger. Forleden tog vi temperaturen hos de danske Barca-fans og her er der stor uenighed om, hvor vidt franskmanden skal sælges.

Dembélé har som bekendt haft svært ved at tilpasse sig tilværelsen på Camp Nou og samtidig er denne udfordring blev krydret med manglende disciplin, som skulle have fået Barca, Valverde og spillerne i den catalanske trup til at have fået nok.

I den forbindelse spurgte vi forleden de danske Barca-fans om, hvor vidt Barca bør sælge Dembélé med det samme, om han skal sælges til sommer hvis han ikke har forbedret sig her eller om man skal give ham mere tid. Her var der stor uenighed blandt de danske tilhængere.

Over 4000 af vores brugere har indtil videre deltaget i afstemningen og her svarede 38,66%, at Dembélé bør sælges hurtigst muligt. 35,86% svarede, at man skal sælge franskmanden til sommer, hvis han her ikke har forbedret sig, mens 25,48% svarede, at Dembélé er ung og har brug for tid.

Dermed kan vi konkludere, at der er særdeles delte meninger om Ousmane Dembélé og hvor vidt han bør fortsætte i Barca. Se afstemningen herunder, hvor du stadigvæk kan nå at stemme.

Stem: Skal Barca sælge Dembélé for 100 mio. euro?

.:FORSIDE:.