fbpx
Annonce

De 18-årige Pedri og Ilaix kunne ikke skabe kampen

Rune Stentoft Arlbjørn - 09.05.21

// Atletico Madrid // Frenkie de Jong // Pedri // Ilaix


I løbet af kampen mod Atlético Madrid i går havde Barca fra midten af første halvleg de to unge 18-årige midtbanespillere, Pedri og Ilaix Moriba, til at styre Barcas offensive spil, men de lykkedes ikke for alvor med at skabe det store.

Sergio Busquets måtte udgå med en hovedskade efter 32 minutters spil. Som erstatning for ham blev Ilaix Moriba skiftet ind på den offensive midtbane, mens Frenkie de Jong blev rykket ned på den defensive del af midtbanen på den plads, som Busquets spillede på.

Det efterlod Pedri og Ilaix til at skabe kampen i offensiven, men de to dygtige unge spillere kunne ikke bryde Atlético Madrids stærke og solide forsvar op. Barca kom til chancer, men det var de helt store muligheder for at score som blev skabt.

Det var et stor ansvar som hvilte på de to unge midtbanespilleres skuldre. Med to så unge spillere på 18 år kan man selvfølgelig ikke forvente, at de skulle være i stand til at afgøre så vigtig en kamp allerede så tidligt i karrieren.

Barca spillede tilmed med De Jong på banen samtidig, som kun er 23 år. Han bliver 24 år senere den 12. maj, men når Pedri og Ilaix lige er blevet et par år ældre og har fået mere erfaring, så tegner det til gengæld til en meget lovende midtbane for catalanerne i de næste mange år.

.:FORSIDE:.