David Villa indstiller karrieren

Magnus Wind - 13.11.19

© Getty Images

Den tidligere Barca angriber David Villa har annonceret, at han indstiller sin aktive karriere i december, når spanieren spiller sin sidste kamp for japanske Vissel Kobe. Villa skal nu være frontfigur i en ny New York-klub. 

Når den japanske sæson slutter i december spiller 37-årige David Villa sin sidste fodboldkamp i sin aktive karriere. En karriere som har budt på flere store triumfer med både det spanske landshold og på klubplan, hvor angriberen scorede mål på samlebånd i klubber som Valencia, Barcelona og Atlético Madrid. Spanieren nåede at spille 119 kampe for catalanerne, hvor han scorede 48 mål. Han var blandt andet med til at vinde to spanske mesterskaber samt Champions League-trofæet i 2011, hvor han scorede i finalen mod Manchester United. 

På det spanske landshold havde Villa også store succes, da han både var med til at vinde La Rojas første og eneste VM i 2010 samt EM i 2008, hvor han også blev topscorer i turneringen. Angriberen nåede at spillede 98 kampe for landsholdet, hvor han bidrog med hele 59 mål, hvilket gør ham til den mest scorende spanier på landsholdet nogensinde.

Villa skiftede fra Barca til Atlético Madrid i 2013 hvorfra turen sidenhen er gået til både USA, Australien og senest Vissel Kobe i Japan, hvor han er holdkammerat med de tidligere Barca spillere Thomas Vermaelen, Sergi Samper og Andrés Iniesta. 

Når Villa har lagt støvlerne på hylden, så skal han være frontfigur i en ny New York-klub, Queensboro FC, hvor han bliver en del af ejerkredsen. 

 

Relaterede artikler:

Related Articles
.:FORSIDE:.