Dato for El Clásico skal findes senest på mandag

FCBARCELONA.DK - 18.10.19

© Getty Images

Fredag eftermiddag offentliggjorde det spanske fodboldforbund, at man har aflyst El Clásico mellem Barca og Real Madrid den 26. oktober. De to rivaler har nu fået indtil på mandag klokken 10.00 til at blive enige om en ny dato.

Selvom både det catalanske politi og Barca ikke så noget problem i at afvikle El Clásico på Camp Nou læste lørdag, så besluttede det spanske fodboldforbund denne fredag alligevel at aflyse kampen. 

I forbundets pressemeddelelse fremgår det yderligere, at det nu er Barca og Real Madrid, som skal blive enige om en ny dato for El Clásico. De to klubber har fået frem til på mandag klokken 10.00.

Hvis Barca og Real Madrid ikke formår at nå til enighed om en ny dato for kampen senest på mandag klokken 10.00, vil det i stedet være det spanske turneringskomite, som på egen hånd bestemmer den nye dato.

Barca har i en pressemeddelelse denne fredag slået fast, at man foreslår onsdag den 18. december som den nye dato for El Clásico. Det er den samme dato, som det spanske fodboldforbund har foreslået.

.:FORSIDE:.