Danmarks første Barca-shop slår dørene op

FCBARCELONA.DK - 20.07.21

De tusindevis af Barca-fans i Danmark kan nu glæde sig over, at den første dedikerede danske FC Barcelona online shop er en realitet. Navnet er FCBSHOP.dk, og her man kan finde et hav af officielt licenseret Barca-tøj og merchandise til fantastiske priser.

FCBSHOP.dk er blevet stablet på benene af dedikerede danske Barca-fans med erfaring og ekspertise inden for detailhandlen. Her er visionen klar - man ønsker at tilbyde de danske fodboldfans flotte, lækre og officielle Barca-produkter af høj kvalitet til gode priser, samt tilbyde et alternativ til de ekstremt dyre produkter fra mærker som Nike og Adidas, hvor en fodboldtrøje hurtigt kan koste 1000 kr. På FCBSHOP.dk tilbydes samme kvalitet, men til den halve pris.

FCBSHOP.dk kan man få alt lige fra t-shirts, træningstrøjer, hættetrøjer, jakker, poloer og sweatshirts, til kasketter, tasker, halstørklæder, håndlæder, flag, huer og meget mere. Alle produkter i butikken er på lager og klar til at blive sendt af sted omgående.

Her på fcbarcelona.dk har vi testet flere af produkterne på FCBSHOP.dk og vi kan uden tøven meddele, at vi har været stærkt imponerede over kvaliteten. Produkterne er hentet hjem direkte fra Barcelona og er altså officielt licenserede FC Barcelona produkter.

Klik her for at se det store udvalg hos FCBSHOP.dk.

.:FORSIDE:.