fbpx
Annonce

Dani Alves træner med Barca Atlètic forud for VM

Simon Arun Vrábel - 03.11.22

// Dani Alves

For at holde sig i form hvis den brasilianske landstræner Tite indkalder ham til det nærtstående VM, har Dani Alves efter aftale med cheftræneren Rafa Márquez, fået lov til at træne med andetholdet Barca Atlètic.

Der er nu under en måned til at VM i Qatar skydes i gang og alle professionelle fodboldspillere gør deres yderste for at være klar. Klubikonet Dani Alves har efter aftale med klubben fået lov til at træne med Barca Atlètic, således at han er i bedst mulig form, hvis den brasilianske landstræner indkalder ham til landsholdssamlingen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det omdiskuterede vinter-VM i fodbold skydes i gang om ganske få uger og i Europa har det skabt nervøsitet blandt mange spillere. Årsagen er, at de europæiske klubber forsat er i gang og det samme er både Champions League og Europa League. Det værste som kunne ske ville være at pådrage sig en skade kort inden slutrunden begynder.

I Mexico har Dani Alves, som skiftede til Pumas UNAM i sommer, ikke det samme problem, for den mexicanske liga ligger i øjeblikket stille, men det har i stedet gjort, at den nu 39-årige brasilianer mangler træning og kampform.

Dani Alves er forsat yderst vellidt i Barca og derfor har han i samråd med Barca Atlètic-træneren, Rafa Márquez, indgået aftalen om, at han må træne med andetholdet for at holde sig klar til en eventuelt VM-udtagelse.

Ordningen virker da også til at være en god løsning for begge parter, for Márquez udtaler til avisen Sport at han glæder sig over, at de unge spillere kan få muligheden for at træne med, og lære fra en legende. Samtidig holder Alves sig i form under hjemlige forhold, da det ikke er mange måneder siden at brasilianeren sagde farvel til den klub, som han igennem otte år oplevelede så megen succes med.

Dani Alves har optrådt for det brasilianske landshold hele 125 gange og inden da for diverse brasilianske U-landshold. Alves har vundet OL og U20 VM en enkelt gang hver samt Confederations Cup og Copa America to gange hver. VM er ét af de eneste trofæer som den erfarne forsvarsspiller aldrig har vundet og med sine 39 år lader det til at være sidste chance, hvis altså Brasilien-træneren Tite udtager ham.



 

.:FORSIDE:.