Dani Alves søger job på Instagram!

FCBARCELONA.DK - 28.07.19

© Getty Images

Dani Alves står uden klub efter kontraktudløbet med PSG og endnu har han ikke fundet et nyt sted at spille. Barca har angiveligt takket pænt nej og nu overrasker brasilianeren ved at søge nyt job på Instagram.

'Jeg søger arbejde. Hvor kan jeg sende mit CV til? Er der nogen der vil sige til, hvis de har tid til at læse det´ skriver Dani Alves på sin Instagram profil.

Indlægget er nok mest ment som en morsomhed, men alligevel har det vakt opsigt. Det tegner et billede af, at klubberne ikke just står i kø for at tilbyde den 36-årige højre back en kontrakt.

Ubekræftede forlydender fortæller, at Alves tidligere på sommeren ringede til præsident Josep Maria Bartomeu for at tilbyde at vende tilbage til Barca, hvor han med stor succes spillede i 8 år fra 2008 til 2016. Bartomeu vendte det med klubbens sportslige ledelse, men her valgte man at takke pænt nej, idet man ønsker en mere fremtidsrettet løsning på positionen.

Dani Alves' situation er lidt pudsig, for ved sommerens Copa América var han med til at vinde turneringen med Brasilien og her blev han kåret til turneringens bedste spiller. Det vidner om et fortsat højt niveau.

Man kan endnu ikke helt afskrive Barca som en mulighed. Klubben skal have en gardering til Semedo og her peger pilen på B-holdets Moussa Wague, men intet er afgjort endnu. Vælger man i stedet at udleje senegaleseren, kan det måske åbne døren for Alves. Det vil dog mest af alt ligne en nødløsning.

Alves får næppe problemer med at finde sig en ny klub, da han er transferfri. Spørgsmålet er om han må gå et niveau ned, både sportsligt og økonomisk, for at finde et sted hvor der er tid til at læse hans CV.

.:FORSIDE:.