fbpx
Annonce

Dani Alves: 'Messi bør slutte sin karriere i Barca'

FCBARCELONA.DK - 19.01.22

// Lionel Messi // Dani Alves

ps5 art


I et interview med Catalunya Radio lufter Dani Alves tanken om, at Leo Messi bør vende tilbage til Barca inden karrieren slutter. Samtidig bakker han op om Xavis projekt, men erkender også, at det gør ondt at se klubben i problemer.

Først var det Messi der fik en kommentar fra Alves.  'Han er ikke blot den bedste spiller i klubbens historie, men i verden. Det er mærkeligt at være her, uden at han er her, men mange gange går tingene ikke som vi drømmer om' kom det fra Alves.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Vi har flere gange sagt til ham, hvor får du det bedre end her? Jeg synes det kunne være meget smukt, hvis han slutter sin karriere her. Det ville være en stor gave for ham selv og for klubben' fortsatte han.

Dernæst handlede det om Xavi. 'Xavi er en træner version 3.0. Han har samme filosofi som Guardiola og samme stil. Det har været lidt svært for ham på grund af situationen, men de største bedrifter har også en proces og det er aldrig nemt. Det er modigt at overtage Barca i øjeblikket' sagde Alves.

'Det gør ondt at se hvor Barca er havnet, men man må fokusere på løsningen og finde ud af, hvordan man får Barca tilbage. Vi gik styrket ud af kampen mod Real Madrid og det er måden vi skal spille på. Holdet kæmper videre og sænker ikke paraderne' afsluttede brasilianeren.

.:FORSIDE:.