fbpx
Annonce

Dani Alves er tilbage i træningslokalet hos Barca!

FCBARCELONA.DK - 09.10.22

// Dani Alves

Er Dani Alves vendt tilbage til Barca igen? Svaret er ja, men ikke for at spille. Brasilianeren er i gang med genoptræningen ovenpå en knæskade og han har fået lov til at bruge klubbens træningsfaciliteteter, noget han er meget glad for.

Alves løb ind i nogle knæproblemer efter en kamp for sin nye klub Pumas, som Barca i øvrigt mødte i sommerens Trofeu Joan Gamper opgør og hvor tilskuerne på Camp Nou gav klublegenden en flot hyldest.

Artiklen fortsætter under annoncen


Han har valgt at genoptræne i Barcelona og her har klubben tilbudt at stille sine træningsfaciliteter til hans rådighed, en flot gestus af klubben, der altid har åbne døre overfor tidligere spillere.

Alves sætter da også stor pris på hjælpen fra Barca. 'Jeg vil altid være taknemmelig overfor denne klub for at åbne dørene når det er nødvendigt. De største giver aldrig op. De kæmper til det sidste sekund i deres liv' skrev han på Instagram, hvor han samtidig postede et billede fra træningslokalet, hvor han helt naturligt er trukket i en træningstrøje fra klubben.

Det må forventes at Dani Alves vil være til stede på Camp Nou, når holdet i morgen aften tager imod Celta Vigo.

.:FORSIDE:.