fbpx
Annonce

Damsgaard trækker stadig overskrifter i Barcelona

FCBARCELONA.DK - 26.06.21

// Mikkel Damsgaard


Mikkel Damsgaards præstationer ved EM har vakt opsigt i Barcelona, hvor danskeren nævnes som et emne for Barca. I går havde Barcelona-avisen Sport endnu en artikel om Damsgaard, som Barca angiveligt holder tæt øje med.

'Europa kæmper om Mikkel Damsgaard' skriver Sport med de helt store typer. De omtaler den danske offensiv-spiller i rosende vendinger og betegner ham som en af EM's største positive overraskelser.

Avisen skriver videre at Barca følger Damsgaards udvikling tæt, men at der er hård konkurrence om angriberen, der snart fylder 21 år.

Sport nævner Milan som favorit til at løbe med Damsgaard, blandet andet fordi Simon Kjær spiller i klubben. Også Premier League klubber som West Ham og Tottenham skulle være interesseret.

Avisen El Mundo Deportivo nævner også Barcas interesse og citerer en artikel i Ekstra Bladet, mens Madrid-avisen Marca har danskeren på listen over de mest positive overraskelser ved EM indtil nu.

Set med danske Barca-briller bliver det spændende at se, hvor stor Barcas interesse i Damsgaard reelt er. Umiddelbart kan det være svært finde plads til danskeren i en trup der i forvejen tæller profiller som Pedri, Ansu Fati, Depay, Dembélé, Griezmann og Agüero.

.:FORSIDE:.