Di Maria: 'Messis tale bragte landsholdet til tårer'

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 09.10.19

© Getty Images

Et af Messis største mål er at føre Argentina til succes, men senest blev det dog kun til en semifinaleplads ved Copa América. Dí Maria har nu løftet sløret for kaptajnens mindeværdige tale efter nederlaget til Brasilien.

Messi har endnu ikke fået indfriet drømmen om at vinde en stor titel med Argentina, til trods for flere gange at have været snublende tæt på målet. Senest blev det til en semifinaleplads ved sommerens Copa América, hvor man dog måtte se sig slået af Brasilien, som sidenhen løb med trofæet.

Holdkammeraten Ángel Di María, har nu afsløret, at Messi gav en så rørende tale efter det smertefulde 2-0 nederlag til Brasilien, at hele omklædningsrummet brød ud i gråd.

'Messi kom med nogle smukke ord, efter vi var blevet elimineret af Brasilien. Messi sagde, at han var stolt af det hold, vi sammen havde bygget op. At vi ikke havde spillet sammen i særlig lang tid, da nogle ikke var blevet udtaget før, men at han alligevel følte, at vi alle havde spillet sammen i mange år' lød det fra PSG-stjernen til ESPN.

'Han sagde, at vi alle havde roet i den samme retning fra dag ét. At han var stolt over de unge spilleres engagement for trøjen og alt det de havde ydet under Copa América. De mere end fortjente at være i truppen' forklarede Messis landsmand.

'Da han var færdig med talen, sad vi alle med tårer i øjnene, fordi det havde rørt vores hjerter - specielt de unge spilleres' fortalte en tydelig rørt Ángel di María, som aldrig har lagt skjul på sin begejstring for Messi, og hvis store drøm, ifølge rygterne, længe har været at spille sammen med anføreren på klubplan.

.:FORSIDE:.