Cucurella gjorde god reklame for sig selv

FCBARCELONA.DK - 20.05.19

© Getty Images

Marc Cucurella, der vender tilbage til Barcelona til sommer, spillede en flot kamp for Eibar, da de spillede 2-2 med Barca i går. Efter kampen erkendte han, at det var mærkeligt at score mod catalanerne.

Cucurella scorede sit holds første hold i opgøret mod Barca og spillede i det hele taget en rigtig godt kamp i midtbanens venste side. Han fik sågar muligheden for at afgøre kampen i slutfasen, men brændte den store chance.

Den afbrænder kunne ikke fjerne billede af en god indsats som Ernesto Valverde helt sikkert har noteret sig. Sammen med den sportslige ledelse skal Barca-træneren finde ud af, om Cucurella skal være en del af førsteholdstruppen til næste sæsin eller om han skal sælges. Sikkert er det dog, at Cucurella gjorde rigtig god reklame for sig selv.

Efter kampen i går glædede Cucurella sig over den gode sæson hos Eibar. 'Sæsonen har været rigtig god for mig, takket være mine holdkammerater og tilliden fra min træner' kom det fra ham.

Hans scoring blev også kommenteret. 'Det var lidt mærkeligt at score mod Barca' erkendte han.

Også Messis to mål fik en kommentar. 'Vi alle at Messi er en afgørende spiller. Han fik to chancer og scorede på dem begge' afsluttede Cucurella.

.:FORSIDE:.