Cucurella åbner døren for Aleñá i Getafe

Rune Stentoft Arlbjørn - 16.12.19

Carles Aleñá forlader med stor sikkerhed Barca i det kommende transfervindue på en lejeaftale, men det vides endnu ikke hvor han forstætter karrieren. Hans tidligere holdkammerat Marc Cucurella ser ham gerne i Getafe.

Getafe er en af de seriøse bejlere til Aleñá og Cucurella ser ham gerne komme til hovedstadsklubben. 'Jeg mener Aleñá skal komme her til Getafe. Vi har ikke spillet sammen det sidste halvandet år, men jeg ved ikke hvad han vælger' sagde Cucurella efter weekendes sejr over Valladolid.

Cucurella skiftede til Getafe fra Barca sidste sommer. Catalaneren tilbragte flere år med Aleñá på La Masia og han mener der er plads på holdet i Getafe til Aleñá. 'Der er en plads ledig til ham i truppen og jeg vil gerne sørge for han falder godt til' tilføjede Cucurella.

Getafe selv indrømmede interesseren for Barcas unge midtbanespiller forleden, da Getafe-præsidenten udtalte følgende om Aleñá: 'Hvis det kun afhang af Barcelona, ville han komme, men det er knægten der bestemmer og ham har vi endnu ikke talt med'.

Angiveligt var der tale om, at Aleñá var tøvende med at tage til Getafe, fordi han ville se om madrilenerne gik videre fra gruppespillet i Europa League. Det gjorde Getafe i sidste uge med sejren over Krasnodar, men det er ikke kun Getafe som er ude efter Aleñá. Også Real Betis nævnes som en seriøs kandidat til catalanerens underskrift.

Barca har besluttet at udleje Aleña i det kommende transfervindue, men det vides altså endnu ikke hvilken klub han tager til. Idéen er at udleje catalaneren til en klub i La Liga for resten af sæsonen. Næste sæson skal Aleña så vende tilbage til Barca.

.:FORSIDE:.