fbpx

Cruyff: 'Vi skal have talt med Busquets efter VM'

FCBARCELONA.DK - 30.11.22

// Sergio Busquets // Jordi Cruyff // Frenkie de Jong // Memphis Depay

I går gav sportsdirektør Jordi Cruyff et interview til catalanske TV3, hvor han kommenterede på konkrete spilleres fremtidsudsigter og muligheden for at forstærke holdet allerede til januar.

I forgårs meldte præsident Joan Laporta ud, at der måske ikke kommer nye spillere til i vinterens transfervindue, men Jordi Cruyff håber stadig på muligheden.

'Det er klart, at der er nogle positioner som vi kan forstærke, men hvis vi må fortsætte med det hold vi har, på grund af de regler der gælder, så gør vi det. Opstår muligheden for at forstærke os, så gør vi det' kom det fra ham.

Artiklen fortsætter under annoncen


Herefter blev han spurgt, om Barca er klar til at sælge Frenkie de Jong til Manchester United. 'Der er ingen planer om, at han skal væk. Vi regner med ham' var svaret.

Derefter var det Memphis Depays fremtidsudsigter der blev berørt og her var svaret mere åbent. 'Vi må se hvad der sker. Han kunne være rejst i sommer, men i sidste ende var det ikke muligt. Med de tre kampes karantæne til Lewandowski må vi se, for kommer der nogle skader, kan vi få brug for ham' sagde Cruyff.

Busquets har endnu ikke meldt sine fremtidsplaner ud og her håber Cruyff på en snarlig afklaring. 'Vi skal have talt med ham efter VM. Han har vundet retten til at afgøre sin egen fremtid, men klubben har også brug for at planlægge sit hold' afsluttede han..:FORSIDE:.