fbpx
Annonce

Cruyff: ’United-kampen er godt for Europa League

Simon Arun Vrábel - 10.11.22

// Jordi Cruyff // Manchester United

Barca og Manchester United tørner sammen i play-off kampne i Europa League, og et opgør som dette er ifølge Barcas sportsdirektør Jordi Cruyff med til at skabe ekstra opmærksomhed om Europas næst fineste turnering.

Barcas sportsdirektør Jordi Cruyff ser opgøret imellem to storklubber som Barca og Manchester United, som en god mulighed for at skabe mere opmærksomhed omkring Europa League, end der tidligere har været. Med den tankegang mener Cruyff at catalanerne har fået en god lodtrækning.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Imens det rent sportsligt ikke var en drømmemodstander for Xavi og spillerne at trække Manchester United så tidligt i Europa League, så ser sportsdirektøren Jordi Cruyff anderledes kommercielt på lodtrækningen. De to hold mødte hinanden i Champions League finalen tilbage i 2011 (se video ovenfor), men siden da er der sket meget for de to klubber.

’Mødet mellem de to storklubber giver om muligt endnu mere relevans til turneringen. Det bliver et specielt opgør imellem to af de største klubber i Europa, som altid kæmper med i toppen af deres ligaer’ Indledte Cruyff i hans interview til Movistar.

’Det bliver et opgør mellem to hold som har været under genopbygning igennem mange år men med Uniteds historie og deres stadion står vi overfor en meget svær modstander. Jeg vil ikke bidrage til pressens interesse i hvem der er favorit til kampen for den måde, tænker vi slet ikke på. For os skal tænker vi at vi skal møde en svær modstander som gør, at vi skal yde vores allerbedste’ afsluttede sportsdirektøren.

Første opgør spilles på Camp Nou den 16. februar og en uge senere, den 23. februar, spilles returopgøret på Old Trafford.



.:FORSIDE:.