Ronaldo er endnu ikke afskrevet til kampen mod Barca

Rune Stentoft Arlbjørn - 17.10.20

© Getty Images

Tidligere på ugen kom det frem, at Cristiano Ronaldo har fået coronavirus. Det sætter ham i fare for at deltage i Champions League kampen for Juventus mod Barca, men angriberen har det godt, så måske han når at blive klar.

Barca møder Juventus den 28. oktober og dermed bliver det svært Cristiano Ronaldo at blive klar til kampen, men måske er der en lille mulighed for, at han kommer med, da portugiseren har det fint ifølge ham selv.

'Jeg har det fint og jeg har ingen symptomer. Nu har jeg slikket lidt sol. Denne besked skal modtages positivt, fordi det vigtigste er, at jeg har det godt. Jeg er taknemmelig, og jeg håber, at jeg snart kan træne, spille og nyde livet igen' fortæller han i en video på Instagram'.

I to uger skal Cristiano Ronaldo være i karantæne, så det bliver på et hængende hår, at portugiseren kan komme med til Champions League kampen på hjemmebane mod Barca. Hvis han testes negativ inden opgøret, kan han spille mod Barca.

I givet fald bliver det til endnu et møde mellem de to markant bedste spillere gennem snart mange år - Messi og Ronaldo.

644x70

.:FORSIDE:.