Coutinhos skade øger mulighederne for Malcom

FCBARCELONA.DK - 08.11.18

Malcom fik endelig spilletid i tirsdags mod Inter og greb chancen flot med en vigtig scoring. Nu er Coutinho meldt ude med en skade og det kan ikke undgå at øge Malcoms muligheder for spilletid mod Betis på søndag.

Det ligger fast at Coutinho ikke kan spille mod Betis og dermed skal Ernesto Valverde finde på et alternativ til angrebets venstre side. Her står valget nok mellem Munir, Dembélé og Malcom. Denis Suárez kunne også være et bud, men han har tilsyneladende ikke for alvor sin træners tillid.

Spørgsmålet er om Valverde vil forsøge at udnytte den selvtillid som Malcoms scoring må have givet ham. Får brasilianeren en plads fra start, vil det med garanti være en motiveret og oplagt Malcom man får at se, opsat på at vise sig frem på Camp Nou.

Ud over fraværet af Coutinho, er det stadig usikkert om Messi kan spille søndag. Hans arm har det bedre, men det bliver næppe til 90 minutter mod andalusierne. Her kan det meget vel være, at Messi og Malcom fordeler de 90 minutter mellem sig.

Skulle Valverde helt vælge at spare Messi, vil det natruligt øge chancerne for Malcom endnu mere. Så kunne det godt ligne en angrebstrio med Dembélé, Suárez og Malcom.

.:FORSIDE:.